Рекламни рамки за винил

Рекламни рамки за винил

  • Рекламни рамки за винил

Описание на проекта

Изработка и монтаж на рекламни съоръжения за монтаж на винил. Външна реклама.

 

Външна реклама – рекламна агенция PETKOV.

Рамка 1 – 350см./250см.

Рамка 2 – 250см./420см.

Подобни проекти

Нашите клиенти

© Рекламна Агенция PETKOV. Всички права запазени.
 
Background
Color scheme