Уеб дизайн

Добрият уеб сайт трябва да е индивидуален за всеки клиент, да подчертава неговите предимства и да привлича възможно най-много посетители. При неговата изработка има огромно разнообразие на елементи и инструменти, които да се използват, но най-важно е той да бъде лесно откриваем, лесен за навигация за посетителя и да задържа неговото внимание. Ние знаем как да го изпълним професионално.
Добре реализираният и динамичен уеб сайт е синоним на качество и професионализъм. Избирайки PETKOV, вие избирате да бъдете уникални. Ние разбираме, че уеб дизайнът прави марката разпознаваема и силно въздействаща. Затова нашите идеи са оригинални и ефективни за всеки отделен клиент. Графичният дизайн показва визуално целите на вашата фирма, за това разговаряйки с вас, ние се стремим да разберем коя е вашата публика и какво предлагате. След като установи кои сте и какви са целите ви, PETKOV започва да търси подходяща и уникална визуализация на вашето съобщение – цветове, шрифт, текст, изображения…

Ние работим с


Magento CMS
WordPress

 

 

Онлайн магазин


Едно от най-големите ни предимства е създаването на добре организирани и красиви онлайн магазини, наричани още интернет магазини или просто магазини с различен тип разплащателни системи. Изберете най-подходящият метод да предлагате продуктите си. Богатият ни опит в изработката на електронни магазини ще Ви предостави безброй решения като: ваучери за отстъпка, клиентски групи, информационни бюлетини, разплащания с paypal, ePay.bg, Борика, ЦКБ и много други. Magentо, PrestaShop, OpenCart или персонално разработване – ние ще намерим най-доброто решение за нудите на вашия бизнес

Продуктов каталог


Изработените от нас онлайн каталози предлагат административен панел за управление на съдържанието и можете сами да добавяте, редактирате и изтривате категории, продукти и услуги. Всеки продукт може да се визуализира по различен начин и да съдържа различна информация и полета като размери, вид, материал, тегло, цвят и други.

Дизайн и програмиране


Програмирането е изключително труден и същевременно много важен процес. Все пак това е основата на сигурния, лесен за употреба и надежден уеб сайт. PETKOV.Ads има богат опит в разработването на уеб базирани приложения и програмиране на сайтове по специфични клиентски задания. Разполагаме и с голям набор от готови програмни решения – онлайн магазини, електронни каталози, системи за разплащане, онлайн чатове и много други. Добрите резултати в уеб програмирането изискват елиминиране на всяка неточност и изясняване на всеки детайл на вашият проект още преди стартирането му.

Leave a Reply

Our clients

© Рекламна Агенция PETKOV. Всички права запазени.
 
Background
Color scheme