Картини
от канава

картина от канава

Артистично решение за всеки дом, ресторант, хотел, офис или магазин. Искате да направите незабравим подарък или да отпечатате спомен от любимо преживяване? Нашият екип с дългогодишен опит ще превърне вашите снимки в картини върху платно, готово да бъде окачено на стената.

Изпратете ни желаната от вас снимка и посочете размер, а ние ще се погрижим за всичко останало.  Поръчките са изпълняват до пет работни дни и могат да бъдат получени на място или изпратени по куриер.

картина от канава

Картините са отпечатани върху канава ( платно ) с помощта на последна генерация печатни технологии с максимална резолюция на печата, след това са идеално опънати върху рамки от естествена дървесина и обработени със специализиран UV лак, който ги защитава от избледняване, надраскване и отмиване. Така картините от канава са напълно готови да бъдат закачени на стената – вън или вътре.

Висококачествена канава: 340 грамова, сатенирана арт канава за репродукции на картини и фотографии. Сатенираният финиш придава усещане за рисувано художествено платно.  Естествените влакна на памука допринасят за натуралното усещане, а синтетичният компонент дава необходимата здравина срещу отпускане.

картина от канава
  • Наситени и ярки цветове
  • Пълноцветен дигитален печат
  • Висококачествена канава
  • Дървена подрамка
  • Защитен UV лак

Направете запитване:
имейл: info @ petkov.media
тел.: 0882 21 20 21

Изпратете своите файлове за печат:
имейл: print @ petkov.media
Viber: 0877 71 70 12