Рекламна фотография

1, 2, 3, щрак

Ние не само обичаме фотографията, но и живеем за нея. Тя се е превърнала в неделима част от ежедневието ни. Именно заради това, изградихме собствено фотостудио, в което да творим и създаваме неповторими фотографии. Продължаваме упорито да учим всеки ден. Даваме всичко от себе си, защото не сме забравили страстта, желанието и мечтите, с които започнахме.

Модна фотография - ЕТЕРЕ
Модна фотография - ЕТЕРЕ

Фотографското ни студио е оборудвано изцяло с техника от най-висок клас. Разбира се, само по себе си това не е достатъчно. Ние залагаме на дългогодишния си опит в рекламата. Наясно сме, че за реализирането на даден проект и най-вече за отличен краен резултат, са необходими много усилия и индивидуален подход. Отнасяме се професионално към всеки процес – заснемане и обработка на кадрите, графичен дизайн и предпечатната подготовка, отпечатване на готов продукт и съдържание за социални мрежи и уеб сайтове.

Предизвикателствата пред модната фотография са наистина много. Необходима е ясна идея и добро планиране, поради ограниченото време и зависимостта от модел, стилист, дизайнер и т.н.

От изключителна важност е качеството на всяка снимка, кадрирането, фокуса и представянето на правилните цветове и техните нюанси.

За щастие имаме сериозен опит в създаването на интересни концепции за заснемането, обработката и отпечатването на точните цветове. Използваме и специфични фотографски техники и похвати, така че рекламният кадър да бъде въздействащ и да акцентира върху важните за сюжета елементи.

Рекламната фотография има за цел да представи конкретен бранд, продукт или услуга по най-добрия начин. Тя се базира на индивидуална концепция и носи ясно послание. Този тип реклама въздейства най-силно, тъй като човек възприема първо обекта, а след това текста. Съответно добрата рекламна фотография привлича вниманието, запаметява се лесно и се асоцира с вашия бранд.

Можем да реализираме различни по сложност проекти, в зависимост от заданието и специфичните нужди на клиента.

Снимките изграждат първото впечатление на клиента, за предлаганите от вас продукти. Затова те трябва да бъдат наистина добри. Професионално направената продуктова снимка предизвиква желание за покупка. Продуктовата фотография се използва в печатни издания и каталози, онлайн магазини, социални медии и др. Независимо дали снимките са на равен, едноцветен фон или са част от композиция, абсолютно задължително е да бъдат заснети професионално.

Този тип фотография има за цел да подчертае красотата на детайлите в интериорния дизайн. Тя е от изключителна важност за всеки един хотел, ресторант, театър или друго обществено място. Високото качество на снимките е определящо за доброто представяне на интериора в социалните мрежи, интернет портали, а от там и за посещаемостта и реализиране на продажбите.

Интериорните снимки са неизменна част и от рекламните печатни материали, външната реклама за популяризиране на дейността, дори от дизайна на сайта ви, за това е толкова важно да бъдат професионално заснети.

Нашето фотостудио

Портфолио

Фотосесия Джулиана Гани

Фотография
Фотосесия Джулиана Гани

Рекламен клип SG7

Фотография
Рекламен клип SG7

Фотосесия ETERE

Фотография
Фотосесия ETERE

Фотосесия ETERE

Фотография
Фотосесия  ETERE