Модна фотография за ETERE

Модна фотография / Fashion Photography / за новата колекция есен / зима 2019г. за онлайна магазина на ETERE.

В продължение на успешната ни съвместна работа с ETERE по създаване на рекламни стратегии и продуктови каталози, ние с радост приехме и този проект. Фотосесията е заснета в 3 сета и е специално предназначена за онлайн магазините и профилите на марката в социалните мрежи.

Преди 22 години в Пловдив се появи една малка шивашка фирма, наречена „Вени стил”. Тя била една от първите в града, разполагала само с няколко работника и изключително ограничени възможности.

Днес „Вени стил” разполага с огромна шивашка фабрика и е лидер в производството на висококачествени облекла. Шие еднакво добре за ETERE, Max Mara Fashion Group, BOSS, Kenzo, Tommy Hilfiger, Bogner, L’altramoda, Sonia Ryikel. A ETERE се превърна в синоним на качество и стил и за най-прецизния вкус.
Брандът ETERE е образец на безкомпромисност във визията за съвременната делова жена. Моделите са различни, модерни, интересни и смели и заедно с това елегантни, придържащи се към класиката и изключително женствени. Олицетворение са на безупречното качество и удобство. Линиите в колекциите на ETERE покриват всички аспекти от ежедневието на жената.

Клиент
ETERE

УСЛУГИ
Модна Фотография

Година
2019